Kendall Jenner ile Mert Alaş Sarmaş Dolaş!

Mert Alaş ve Kendall Jenner’ın pozu sosyal medyayı salladı.

Kendal Jenner,  reklam yüzü olduğu  dondurma markasının da yer aldığı 69. Cannes Film Festivali’nin seremonisine katıldı.

Screen Shot 2016-05-13 at 2.17.25 PM

Türkiye’den markanın onur konuğu olarak davet edilen Didem Soydan’ın yanı sıra dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş da katıldı.

 

Mert Alaş, Instagram hesabından Kendall Jenner ile birlikte plajda çekilen fotoğrafını paylaşınca sosyal medya karıştı.

Screen Shot 2016-05-13 at 2.17.41 PM

Jenner, 69’uncu Cannes Film Festivali’nin konuğu olarak bulunduğu kentte tanıtım yüzü olduğu olduğu firmanın etkinliklerine de katıldı. 20 yaşındaki modele annesi Kris Jenner de eşlik etti.

Jenner, şık elbise seçimiyle de dikkat çekti. İki partiye katılan genç model, gece çekilmiş fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı.

Takipçileri tarafından binlerce beğeni alan fotoğrafa Türk hayranları da yorum bırakmayı ihmal etmedi. Mert Alaş’ın Kendall Jenner ile fotoğrafında “gururumuz mert alas” şeklinde yorumlar bırakıldı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio