Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi

Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in tatil için İspanya’ya gittiği sırada sessiz sedasız evlendiği iddia edildi. Çift tarafından yapılan açıklamada bu iddialar kesin bir dille yalanlandı.

Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in tatil için İspanya’ya gittiği sırada sessiz sedasız evlendiği iddia edildi. Çift tarafından yapılan açıklamada bu iddialar kesin bir dille yalanlandı.

Yalı Çapkını dizisinin sezon finali yapmasının ardından uzunca bir süredir aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti de tatile çıktı.

İspanya-Marbella’ya giderek baş başa, son derece romantik bir biçimde denizin ve güneşin tadını çıkaran çiftin gizlice evlendiği ve balayı için de oraya gittiği iddia edildi.

Onur Akay tarafından ortaya atılan iddialara yanıt gecikmedi.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? Gizlice evlendikleri iddiasına yanıt gecikmedi

“EVLİLİK HABERİ DOĞRU DEĞİL”

Birlikte tatil yapan çifti, Rus hayranları denizde eğlenirken görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı.

Çifte yakın bir kaynak tarafından, Aramızda Kalmasın’a açıklama yapılarak “Evlilik doğru değil, evlenmediler. İspanya’da sadece tatildeler” denildi.

Kurban Bayramı’nı tatilde geçiren çiftten Demir, Instagram hesabından sıcaktan bunaldığı anları paylaşarak “Şükür piştik. İyi bayramlar” dedi. Afra Saraçoğlu da paylaşıma “İyi bayramlar” yazdı.

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio